Invitasjon til NM Junior 2020

Av Per Iversen / 2019-11-06

Etter et vellykket junior-NM 2019 i Sarpsborg (bildet viser vinnerne derfra), har turen i 2020 kommet til Trondheim og Centrum Bowling, med Trøndelag Bowlingkrets som arrangør. Tidspunktet vil være fredag 24. januar – søndag 26. januar. Påmeldingsfristen er 2. januar.

Selve invitasjonen kan leses HER.

Som i de senere år vil det også denne gang arrangeres en sosial deltageraktivitet, inkludert bespisning, på lørdag kveld, tilnærmet gratis. Ungdomsutvalget vil være ansvarlig for dette tiltaket, selvsagt i samarbeid/forståelse med arrangøren og NBF. Nærmere informasjon vil komme noe senere, men hold gjerne av deler av kvelden.

Junior-NM er et viktig arrangement for NBF, og det kan ikke gjentas ofte nok: Junior-NM skal være en morsom og hyggelig konkurranse hvor idrettsglede, mestring og utvikling for den enkelte deltager er like viktig som resultatene! Alle klubber med juniorspillere, uavhengig av sportslig nivå, anmodes på sterkeste om å delta i det kommende mesterskapet. Øving og mestring er viktig, og junior-NM kombinerer sportslig utvikling/utfordringer med sosialt samvær og hygge på en utmerket måte.

Skal bowling utvikle seg som idrett i Norge, er vi helt avhengig av rekruttering blant yngre utøvere, som trives og ønsker å fortsette med bowling. Kom til Trondheim i slutten av januar, og bli med på moroa!

Velkommen.