6 serier single spilles torsdag morgen for både jenter og gutter

Av Erik Garder / 2019-11-13

I dag har det vært en mye på programmet for spillerne. Alle var oppe tidlig for deretter å reise til bowlinghallen. Først hadde vi uoffisiell trening med påfølgende lunsj. Deretter var det Manager Meeting, åpningsseremoni og så offisiell trening fra 18:00 til 20:00.

Så var det tilbake til hotellet for en rask middag. Nå er alle klare for første øvelse som er 6 serier single. Alle spiller samtidig både jenter og gutter, og med 1 time tidsforskjell starter de klokken 10:00 lokal tid som da blir 11:00 norsk tid. Så er det lunsj og deretter skal 1. del av lagøvelsen spilles 14:30 lokal tid.

Alle spilte seg frem til 4 kuler som de vil bruke i mesterskapet. Det står nemlig i regelverket at kun 4 kuler er tillatt. Denne regelen ble endret på Manager Meeting, men gjelder først fra neste mesterskap, Dette fordi noen spillere kun hadde med seg 4 kuler nå.

Dere kan følge med på live score via linken under.

www.nyc2019.is