• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Viktige tidsfrister: påmelding NM Lag 2019 og søknader alle NM 2021

Viktige tidsfrister: påmelding NM Lag 2019 og søknader alle NM 2021

Av Per Iversen / 2019-10-15

Det minnes herved om to viktige tidsfrister:

  • Påmeldingsfrist for NM Lag 2019 er 28. oktober. Invitasjonen finnes HER.
  • Søknader for arrangørstatus, alle NM 2021, må sendes inn senest 1. november. Utlysningen finnes HER.

NBF håper selvsagt på god påmelding til årets Lag-NM, en av årets største bowlingbegivenheter. Topp og bredde «hånd-i-hånd», det er slik det skal være. Denne gang på Lucky Bowl Veitvet, med Solli BK som arrangør

Det er alltid et ønske om at flest mulig potensielle arrangører søker på de ulike NM. Nå er det 2021-mesterskapene som skal tildeles på FS-møtet i desember. Det hadde vært spesielt hyggelig og motiverende med søknader fra områder som sjelden har arrangert NM i de senere år  –  for eksempel Rogaland og Vestfold/Telemark. Dessuten imøteses selvsagt søknader fra alle landets kanter, også «gamle travere». Poenget er primært å få en viss geografisk spredning; det vil hele bowlingmiljøet åpenbart ha glede av.