• Home  / 
 • Nyheter
 •  /  Uttak av spillere til NBFs Dame- og Herrelag

Uttak av spillere til NBFs Dame- og Herrelag

Av Per Iversen / 2019-10-10

Hovedtrener Ulf Hämnäs har tatt ut følgende «bruttotropper» for sesongen 19/20:

Damer:

 • Heidi Thorstensen, Frogner BK
 • Åse Jacobsen, Trondheim BK
 • Grethe Walstad Fosseide, Trondheim BK
 • Andrea E Hansen, Arctic Strike
 • Jeanett H Johansen, Frogner BK

Herrer:

 • Tore Torgersen, Trondheim BK
 • Jonas Dammen, Trondheim BK
 • Christer Aker, Trondheim BK
 • Kenneth Hermansen, Fredrikstad BK
 • Tor Inge Jansen, Briskebyen BK
 • Jens Mathiesen, Solør BK
 • Alexander Beck, Solør BK
 • Georg Skryten, Cross BK
 • Adrian Kindervaag, Cross BK

Det er spesielt hyggelig å kunne ønske Andrea Hansen og Jeanett Johansen tilbake på damelaget, velkommen!

Det er flere andre spillere av begge kjønn som er «under observasjon», og det kan bli aktuelt med «påfyll» av spillere nærmere jul. Hovedmålene den kommende sesongen er helt klart Dame-EM i juni (Aalborg) og Herre-EM i august (Helsingfors).

Det er allerede gjennomført endringer rundt sportslig oppfølging av spillerne som er i «NBF-stallen», og disse endringene vil videreføres og videreutvikles av hovedtrener Ulf i tiden fremover.

Kravene for å kvalifisere seg, og for å oppnå resultater, i internasjonale mesterskap blir stadig tøffere og mer krevende. NBFs ressurser er begrenset, og vi må åpenbart arbeide «smartere» for å ha mulighet til å henge med. Samtidig er det ingen tvil om at hardt arbeid alltid vil måtte ligge i bunnen, uansett talent og/eller tilgang til ressurser. Våre beste friidrettsutøvere, og svømmere, er eksempler på dette  –  med stor suksess i idretter som utøves av mange flere nasjoner enn de land som har mye snø om vinteren..

Det er dog nærmest ingen ting som er umulig innen idrett, ei heller for norske bowlingspillere som ønsker å satse via å nedlegge det nødvendige arbeidet. NBF har tro på den kompetanse og engasjement som vår hovedtrener, og andre, besitter, og vi er spent på fortsettelsen  –  lykke til ønskes alle uttatte spillere!