• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  To brødre leder Norwegian Open, og tirsdagens puljer avlyses

To brødre leder Norwegian Open, og tirsdagens puljer avlyses

Av Per Iversen / 2019-10-08

Mandag 7. oktober ble det spilt en pulje i turneringen, og flere norske spillere oppnådde bra resultater. Jørgen Mathiesen fra Solør BK spilte fine 1.422, og det medførte at han gikk inn på 2. plass så langt  –  etter sin bror Jens. Imponerende familieinnsats!

De norske landslagsspillerne Kenneth Hermansen og Tor Ingen Jansen spilte seg også inn i Topp 10 via gårsdagens start. Det samme gjelder Glenn Morten Pedersen, som oppnådde 1.365, foreløpig 9. plass. Dette lover godt for Glenn Morten og Norge; han skal jo representere de norske fargene både i ECC 2019 i Tyrkia i slutten av oktober, og deretter i World Cup.

Lars-Christian Nygård, Fredrikstad BK, gjorde dessuten en fin innsats, også inne i Topp 10 så langt.

Som tidligere opplyst har dessverre deltagelsen i årets turnering innledningsvis vært noe dårligere enn forventet. Dette betyr at begge de oppsatte puljene i dag, tirsdag 8. oktober, bortfaller. Men det påregnes deretter fullt trykk og stor stemning fra onsdag og ut uken  –  velkommen!