• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Tigerlekene med ny deltagerrekord og flott innsats

Tigerlekene med ny deltagerrekord og flott innsats

Av Per Iversen / 2019-10-21

I april 2018 ble Tigerlekene arrangert for første gang. Deretter har den flotte gjengen med spillere fra Glåmdal, Nordstrand, Sølvkula og Drammen Tigers hatt turneringer i Oslo og Kongsvinger. Nå var turen på nytt kommet til Drammen, og arrangementet ble igjen meget vellykket.

Hele 39 deltagere stilte opp, og innsatsen var helt på topp. Idrettsgleden til disse spillerne med litt ekstra utfordringer representerer noe helt spesielt, og NBF er glade og stolte av å kunne tilrettelegge for denne aktiviteten, sammen med gode hjelpere i de aktuelle klubbmiljøene.

Den attraktive vandrepremien «Bowling-Bjørn» ble denne gangen, som bildet viser, vunnet av gjengen fra Kongsberg  –  gratulerer! Drammen Tigers hadde allerede to napp i denne premien, og vi kunne denne gangen «risikert» at bamsen hadde blitt igjen i Drammen for godt. Det skjedde ikke, og nå blir det spennende å se hvor «Bowling-Bjørn» vil ende opp etter neste turnering. Den vil finne sted i Oslo i løpet av vinteren 2020.

Det er med glede at det konstateres at disse arrangementene har blitt stadig mer populære = nye utøvere har kommet til underveis. Det synes som om denne utviklingen vil fortsette, inkludert forespørsel fra nye miljøer, noe som selvsagt er morsomt og oppmuntrende  –  med tanke på videreutvikling av dette tilbudet.

NBF ved generalsekretær Per Iversen vil takke alle spillere, ledere og ledsagere/foresatte for hyggelige timer sammen i Drammen  –  dette er alltid gøy!