Påmeldingsfrist 7. oktober: NM Lag Veteran

Av Per Iversen / 2019-10-02

Det minnes for ordens skyld om påmeldingsfristen til årets Lag-NM for veteraner. Mesterskapet finner sted 24. – 27. oktober, i Elverum, og påmeldingsfristen er 7. oktober.

Selve invitasjonen kan leses HER.

Det gjøres oppmerksom på at visuell kulekontroll vil gjennomføres for alle kuler, ref FS-vedtak i sak 32, punkt d. (FS-møte 4/19) Dette er en ny rutine for oss alle, og denne opplysningen ble utelatt i invitasjonen ved en feil, noe som herved beklages. Kulekontroll-skjema skal fortsatt selvfølgelig fylles ut, og det er kulene som står oppført på skjemaet som vil kontrolleres  –  for alle deltagere. Skjemaet kan lastes ned HER.

Dette til informasjon. Velkommen til et spennende og hyggelig mesterskap i Elverum i slutten av oktober.