• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  «Norwegian Open 2019 by Brunswick» er godt i gang

«Norwegian Open 2019 by Brunswick» er godt i gang

Av Per Iversen / 2019-10-07

Første tre dagene med spill i årets Norwegian Open er gjennomført. Så langt har 87 spillere vært i aksjon, og det er gjennomført 136 starter. Beste resultat hittil har Jens Mathiesen, Solør BK, med 1.431 poeng. På bildet står Jens sammen med nestoren Tore Torgersen, Trondheim BK, som foreløpig innehar en 3. plass i kvalifiseringen blant herrene. I dameklassen leder Åse Jacobsen, Trondheim BK, så langt med 1.230 poeng.

Det er mange ledige plasser i de oppsatte puljene de nærmeste dagene  –  spesielt mandag, tirsdag og onsdag. Benytt gjerne anledningen til å konkurrere mot ledende europeiske og norske bowlingspillere, link til webpåmelding gjengis nedenfor.

Turneringen fortsette hele uken på Lucky Bowl Veitvet, med finalespill på søndag 13. oktober. Velkommen!

Web-påmelding Norwegian Open 2019

Bowlingdigial skriver om turneringen på sin Facebook-side. Seneste artikkel finnes HER.