NM Veteran Lag 2019; resultat-referat

Av Per Iversen / 2019-10-28

NM Veteran 2019 ble ferdigspilt på søndag 27. oktober, og noe forsinket kommer herved et kort referat som primært gjengir Topp 6. For øvrig håper og tror NBF at video-sendingen på Facebook ble godt mottatt. Ved neste korsvei vil NBF forhåpentligvis ha en mer profesjonell streaming-løsning på plass  –  det blir spennende.

Nedenstående tekst, i kursiv, er sakset fra Gjesteboken, skrevet av arrangør: Elverum BK ved Ove Osgjelten:

Hei alle bowlingvenner!

Da er NM over og vi har følgende resultat etter en spennende finale nå i dag:

Nr 1 og Norgesmester: Gjøvik BK
Nr og sølvmedalje: Briskebyen BK
Nr 3 og bronsemedalje: Fredrikstad BK1
Nr 4: Trondheim BK 1
Nr 5: Solør BK 1
Nr 6: Skru BK

Ble en særdeles jevn finale. Før siste serien skulle spilles, var det helt uvisst hvem av Gjøvik, Briskebyen, Fredrikstad og TBK som skulle vinne til slutt. Rekkefølgen ble ikke avgjort på poeng, men ved innbyrdes oppgjør.

Takk til dere alle for innsatsen gjennom hele uken og takk til Bowlinghallen Solør og Solør BK for all hjelp, da Elverum BK så seg nødt til å flytte arrangementet fra Elverum til Flisa. Sporty gjort av dere. Vel hjem til dere alle og så sees vi sikkert på Veitvet om ikke så lenge.

NBF vil selvsagt også takke arrangøren, Elverum BK  –  og Bowlinghallen Solør  –  for godt gjennomført mesterskap; ikke minst med tanke på utfordringene som dukket opp i forkant. Dessuten selvsagt gratulasjoner til medaljevinnerne, med ekstra honnør til Norgesmester Veteran Lag 2019: Gjøvik BK!