European Champions Cup 2019 er snart igang

 

European Champions Cup 2019

Forberedelsene i forkant av  forestående Europeans Champions Cup 2019 har fungert bra i løpet av den siste uken før avreise. Vi har fått gjennomført gode treninger sammen på Veitvet (Heidi) og i Drammen (Glenn Morten) hvor vi også har gått gjennom og bearbeidet hvilke kuler som skulle tas med og hvilke alternativ vi har med disse. Akkurat når det gjelder kuler, så har begge spillerne komplettert sitt arsenal med 2 kuler hver innen avreise. Som vanlig når det gjelder oljeprofiler på mesterskap, så vet vi ikke hva som kommer å legges, med unntak av lengden som blir 40 fot +-1 fot. Selve profilen får vi vite rett før den offisielle treningen.

Som coach så har jeg studert topografi-rapporten over hallen, og det er noen baner som vi skal være ekstra observante på så vi ikke går i noen feller. 

Søndagens reise ned til Ankara, Tyrkia, gikk bra. Det var ikke noen problemer på veien og innsjekking og transfer fløt på som det skulle. Efter en stopp på hallen for å levere kuler, var det meget godt å få komme på hotellet og ta seg en dusj. 

Mandag blir relativt rolig med uoffisiell trening og få de store bitene på plass; som å få sjekket treghet på ansatsene og få en følelse for friksjonen i banene. Alt for å ikke bli overrasket før offisielle treningen. 

Det preliminære tidsskjemaet fra arrangøren finner dere her.
Tidsskjema

Gledelig for dere som ønsker å følge med under uken, så finnes det mulighet å følge med på scoringen via LaneTalk. Gå inn på lanetalk.com, eller last ned appen fra App Store eller Google Play, søk opp Rollhouse, Ankara, så finner dere scoren når vi er i gang.

I øvrig finner dere all informasjon fra arrangøren her, ECC 2019.

Følg også arrangere på facebook her

Neste rapport fra ECC 2019 kommer mandag kveld etter at vi har fått sortert inntrykkene fra dagen.