• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  ECC 2019 – uoffisiell trening og første inntrykk.

ECC 2019 – uoffisiell trening og første inntrykk.

Etter en lettere lunsj har vi fått de første inntrykkene på plass og vi har fått et godt inntrykk overfor hva vi kan forvente.
Vi trente i 2 timer og fikk gått over flere forskjellige scenarier alt ettersom banen endret seg og fant løsninger på alle. Med andre ord en bra økt.
Som coach er jeg ikke imponert over topografien men det er kun noe som vi må forholde oss til. Føler at innslaget av «Lotto» er litt for sterk, men det er like for alle så det er ikke noe å dvele ved. Standarden i hallen er heller ikke noe å bli direkte imponert over men vi legger ikke noe energi på denne delen. Vi forholder oss kun til det.
Forhåpentlig så får vi se en oljeprofil som er utslagsgivende og favoriserer godt spill.
Vi har fått info om at det kommer å brukes Kegels Fire olje under mesterskapet.
Effektene å bruke Fire oljen, sammenlignet med de seneste mesterskapene, er at både spillested og formen på kulebanen endrer seg raskere.
Så det gjelder å følge med meget nøye under spillet. Det blir også meget avgjørende hva alle andre gjør. Det har vært en sterk trend på de seneste mesterskapene at det er mange som har skipet ned kulene med grovere gritt for å få tilpasset kulebanen. Jeg tror ikke vi får se det samme skje her.
Til dels for at det brukes Fire olje men også for at det er ikke så mange spillere.
Men det blir uansett meget spennende og interessant å følge med på de endringer som kommer under spillet.

Kulene som spillerne er med ser dere her. Noe endringer på overflater må vi beregne med under uken, og det er som et skal være.

Heidi:

Storm Gravity Evolve Roto Grip Idol Pearl Brunswick Mastermind
  Roto Grip Idol Pro Radical Katana Legend

Og så kommer sparekule selvfølgelig til.

Glenn Morten:

Storm Phaze II DV8 Hitman Storm Hy-Road
Radical Katan Slash Brunswick Tenacity Sparekule

Hva som er viktig er å ikke trekke for drastiske konklusjoner etter treningen. Med mindre sparekast som gjørs og når spenningsnivået ikke er der det blir senere i uken så er det viktig å være her og nå i beslutningene.
Resten av dagen blir rolig. I morgen kl 10.00 er det team manager møtet og da får vi beskjed om hvilken profil som spilles.
Det er damene som starter den offisielle treningen i morgen kl 12.00 og herrene trener kl 15.00. Begge spiller 2 timer med forflytninger over hele hallen.
Mer informasjon kommer når trening er klar i morgen.

ECC 2019