ECC 2019 – Fortsatt ledelse for Glenn Morten.

Det var en god økt også idag på banene for Glenn Morten. Den inneholdt bland annet hans 51. 300-serie.

Vi hadde en taktikk/plan for å løse de første seriene og det fungerte meget bra så vi hadde 742p etter 3 serier. Vi støtte på litt annerledes kulereaksjon på bane 9-10 og det sammen med et par ikke fult like bra kast gjorde at det «kun» ble 200.
Og når vi kom på 11/12, hvor den svenske unge 2-hånds talentet Markus Lenefjäll hadde stått i neste 20 minutters oppvarming og spilt sin første serie, så ble det noen mer overraskelser i banen. Og når da kjegleoppsettet på bane 12 ikke er det man kan ønske på et mesterskap så ble det noen rare oppstillinger. Det var ikke noe som skapte noen problemer rent teknisk/taktisk uten var kun noe vi arbeidet oss gjennom med noe mindre flyte på noen kast.
Glenn Morten kontret raskt på neste banepar og gjorde sin 51. 300-serie. Kanskje ikke den peneste opp gjennom karrieren men en 300- serie er en 300-serie og ikke noe vi ber om unnskyld for:)
De to siste serien fløt på som de skulle med noe kjeglefall som straffet oss. Men sånn er det. Ikke noe å legge energi på.
Vi har en meget bra prosess nede på banene og legger ikke energi på ting vi ikke kan påvirke. På den måten får vi fullt fokus på hva vi gjør og forholder oss til det.
Glenn Morten hadde idag seriene 248, 256, 238, 200, 188, 300, 237, 213 som ga totalscore på 1880p. Total slagning for Glenn Morten etter 24 serier er 5444p som gir et snitt på 226,83/serie.
Her ser dere dagens spill for de topp 16.
Glenn Morten har 233p ned til 5. plass så det ser bra ut innfor morgendagen.
Dette medfører ikke at vi slapper av uten det er nå meget viktig å holde fokus så vi ikke detter ut av rytmen under spillet.
Vi starter på bane 20 i morgen kl 9.00 og skal spille 4 serier.
Hvis vi går videre så er neste trinn semifinal hvor det spilles best av 3 serier.
Samme spillemåte er det i en eventuell finale.

 


Tenkte dere skal få et lite bilde på hvor møkkete det er i hallen ettersom det har blitt nevnt i
tidligere rapporter. Se på bildet her inntil.
Det er Glenn Mortens hender etter 8 serier. Til tross for at han tolker av kula nøye etter hvert kast så er det langt fra den reneste hallen vi har hvert i. Og når luft kvaliteten er så dårlig som den er så blir dette utfordrende for alle spillere. Fukt og møkk er ikke en morsom kombo.
Dette er noe av de ting som vi ikke for gjort noe med. Men vi må forholde oss til det.