ECC 2019 – Andre dag ferdigspilt.

Da var andre dagen ferdig. Sitter nå på hotellet og oppsummerer dagen.
Meget gledende at vi fikk fart på Glenn Morten. Men det var kjedelig og ikke etter planen at vi ikke klarte å rette opp Heidi godt nokk for videre spill.

Glenn Morten hadde idag en bedre følelse for spillet og med de justeringene vi gjorde så fikk han en bedre rytme.
Når vi også var meget gode på det taktiske og oppfølgingen av det taktiske så ble det meget bra til slutt.
Glenn Mortens resultat kunne ha vært enda høyere enn hva det ble til slutt. Men det er en meget bra trygghet som finns i prosessene vi har og GM klarer å gjennomføre på en meget bra måte. Dette til tross for at det ikke er helt på topp med det tekniske. Det finns en klar følelse over at det finns mer å hente. Nå gjelder det å ikke overdrive søket etter bedre teknikk da det fort kan slå ut feil vei. Vi følger godt med på hva han gjør og reflekterer over det uten å legge for mye energi i det.

Vi er og klare over at vi begynte på de banene som har en «flatere» følelse og at det kan ha hvert en bra sak i begynnelsen. Det er ikke sikkert at det hadde så stor betydning i det langa løpet men vi er klare over det uansett. 

Vi er ikke helt fornøyde med måten vi løser de første 3-4 seriene så det er noe vi arbeider bevist med og skal se om vi ikke kan få justert oss så vi får en bedre følelse fra start.
Det blir, også i morgen, fokus på å hitte de rette fokusområdene for å kunne få riktig fokus.
Det er langt i fra enkelt da det er veldig mange spillere som viser opp en skamløs holdning til slowbowling.
Og som vanlig så blir det bare snakk fra de ansvarlige. Ingen aksjon fra de i henhold til de som bryter, og opptrer respektløst overfor de øvrige spillerne, slowbowlingregelen. Her nede belønnes regelbrudd mens de som følger reglene blir straffet med at de får vente MEGET lenge mellom seriene.

Men dette hoppes vi at det blir mindre av i morgen da det kun skal være 1 spillere per bane.
Akkurat at det er 1 spillere per bane kommer også å påvirke hvordan banene endres seg. Og vi håper at med de taktiske endringen som vi gjør skal fungere hele veien.

Glenn Morten hadde i dag følgende serier; 221, 199, 249, 210, 245, 222, 269, 289.
Sammenlagt 1904p.
Det er meget tett i toppen så det blir en meget tøff jobb i morgen. GM leder føre Ioannis Strathatos, Hellas, Bodo Konieczny, Tyskland (vinnere 2018), og på fjerde plass finner vi Jesper Agerbo fra Danmark.

I morgen spiller Glenn Morten kl 13.00 og begynner på bane 20.

Heidi løftet seg idag og hadde et bedre teknisk spill men det rekte ikke helt frem. Smårusk i teknikken ble kostbart og Heidi fikk aldri etablert den sikkerhet og godfølelse som kreves for å prestere bra i mesterskap. Også idag slet Heidi med sparespillet til tider men det var generelle bedre idag.
Heidi hadde noen meget bra serier i dag men den riktige flyten innfant seg aldri og da ble det vanskelig med så få strikerekker.
Heidi prøvde seg hele veien men vi fant ikke noen løsning som holdt en lengre tid og som kunne bygge opp selvtilliten.
Også for damene så var det meget utfordrende med mye langsomt spel og da blir det enda mer utfordrende å finne en god rytme som kan hjelpe til å komme ur en dårlig og vanskelig trend.
Vi er klara over strategien som trengs fremover mot World Cup så det er kun å komme seg hjem å begynne prosessen.
Heidi hadde seriene; 178. 212, 154, 243, 191, 191, 163, 191 som gav resultatet 1523. 

Med dagens 1523 og gårsdagens 1467 ble det til slutt 70 poeng for lite for videre spill. Vi er meget klare på hvor vi kan finne disse poengene og det blir lagt en innsats på dette området fremover.

 

Komplette resultatlister etter innledende spill finner dere her.