• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  VM for veteraner starter i morgen

VM for veteraner starter i morgen

Av Erik Garder / 2019-09-03

Så er endelig dagen kommet hvor VM skal begynne. I morgen tirsdag er det offisiell trening for det norske laget. Herrene spiller klokken 09:00 og damene klokken 14:00. Alle har kommet vel på plass og de fleste har funnet seg til rette både på og utenfor banene.

Mesterskapet spilles i en 60 baners hall som ligger i hotellet South Point Casino og Resort. Her har det blitt spilt mange store turneringer og ulike VM, og dame VM ble avsluttet nå sist fredag. På Manager Meeting i ettermiddag ble oljeprofilen vist frem; Tokyo 42 fot med 27,35 ml olje. Det norske laget har trent lett nå i 3 dager, og det ser bedre og bedre ut. Bra at alvoret begynner i morgen.

Det er med 41 nasjoner med totalt 259 spillere hvor 101 er damer og 158 herrer. I mesterskapet er det flere nasjoner med mange gode spillere. USA er jo blant favorittene i begge klasser. De stiller jo med proffer hele veien. Australia har Jeanette Baker, Tyskland har Martina Beckel, Finland Reija Lunden, Mexico har Ma Teresa Piccini, Sverige har Susanne Olsson og USA Tish Johnson og Lucy Sandelin. Så håper vi selvsagt at også de norske damene vil vise seg på øvre halvdel av resultatlisten

I herreklassen er det langt flere å nevne, med tar kun med noen spesielle her. Lol Ellis, England, Yvan Augustin og Patrick Rolland, Frankrike, Achim Grabowski, Tyskland, Daniel Falconi, Mexico, Raymond Jansson og Tomas Leandersson, Sverige, Parker Bohn III , Ron Mohr og Walter Ray Williams Jr, USA og ikke minst vår Tore Torgersen. Så må man nevne hele det finske laget med Mika Koivuniemi, Kimmo Lethonen, Mika Luoto og Kai Virtaen. I tillegg vil Ingar Gabrielsen som vant en seniortour turnering i Mûnchen kjempe sammen med Jan Helge Johnsen som vant gull i ESBS og Pål S Romskaug om gode plasseringer.

Kommer tilbake med informasjon om live stream etter hvert.

Her finner dere linken til hjemmesiden for Veteran VM.

Link til oljeprofilen Tokyo:
Kegel
Brunswick

Link til Lanetalk Livescoring