• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Tore Torgersen ble nummer 3 i single finalen

Tore Torgersen ble nummer 3 i single finalen

Av Erik Garder / 2019-09-06

Klokken 13:30 i dag ble første finale spilt i årets VM for veteraner. Tore Torgersen som hadde vunnet kvalifiseringen spilte mot Michael Snow fra Canada. Serien begynte med strike-spare-strike-strike for Tore, mens Michael satte 4 striker fra start. Tore fulgte opp med 3 striker til mens Michael satte 2 spare og strike. Så i 8. ruten fikk Tore igjen 6`er kjeglen, og Tore fikk her sin første åpne rute i mesterskapet. Det benyttet Michael seg av og satte strike. Tore kom aldri inn i spillet igjen og endte på 214. God avslutning på serien til Canada gjorde at han spilte 248.

I den andre semifinalen vant Lennie Boresch, USA over Mark Spietri, Malta med 246 mot 223. Finalen ble ikke like velspilt og her vant til slutt Lennie over Michael Snow med 188 mot 177.

I dameklassen vant japanske Yumiko Yoshida over Susanne Olsson, Sverige med 209 – 185.