• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Tigerlekene vil arrangeres for andre gang

Tigerlekene vil arrangeres for andre gang

Av Per Iversen / 2019-09-25

Lørdag 19. oktober vil Bowling1 Drammen på nytt være stedet for vår herlige gjeng av utøvere med litt ekstra utfordringer  –  men samtidig med en idrettsglede som er helt uovertruffen!

Lagene fra Kongsberg/Sølvkula, Drammen/Dr.Tigers, Oslo/Nordstrand og Kongsvinger/Glåmdal møtes til dyst for fjerde gang. Første møtet var i Drammen, april 2018. Deretter har det vært konkurranser i Oslo og Kongsvinger. Alle deltagere, nærmere 40 spillere ved denne korsvei, får selvsagt medalje. Dessuten er det en gjev vandrepremie = bamsen «Bowling-Bjørn» som man konkurrerer om å beholde til neste møte. (Ved tre seire i lagkonkurransen vil bamsen beholdes til odel og eie, og en ny vandrepremie anskaffes.)

I tillegg til single- og lagspill er også pausen med god bevertning en viktig del av arrangementet. NBF vil som vanlig være representert med generalsekretær; dette prioriteres høyt.

«Idrettsglede for alle» er norsk idrett sitt motto eller visjon. Tigerlekene og våre andre arrangementer av denne typen viser frem denne visjonen på en fremragende måte; NBF er stolte av deltagerne og støtteapparatet deres  –  tusen takk.

Det finnes helt sikkert flere miljøer som kan være aktuelle for å være med på disse turneringene. Ta kontakt med GS Per Iversen, så skal vi sikkert få til noe.