• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Påminnelse: viktige frister for klubber og kretser

Påminnelse: viktige frister for klubber og kretser

Av Per Iversen / 2019-09-19

Det skjer mye innen idretten vår på høsten. Seriespillet har akkurat startet, og sesongens første NM står for døren. I tillegg må det planlegges videre fremover, og det innebærer at klubber og kretser må forholde seg til diverse frister. I denne omgang minnes det om:

  • Søke som arrangør for Sommerleir 2020  –  frist 25. september. Ytterligere informasjon fremgår av tidligere nyhetsmelding, som kan leses HER. Selve utlysningsdokumentet kan dessuten leses HER.
  • Besvare spørreundersøkelse som tidligere er sendt til alle klubber via e-post  –  frist 30. september. Det vil for ordens skyld sendes ut en ny e-post, med link til undersøkelsen som besvares elektronisk, til klubbene i dag, 19. september.
  • Søke som arrangør for de ulike NM 2021  –  frist 1. november. Utlysningsdokumentet kan leses HER.