Oppdatering før Ungdoms-NM 2019

Av Per Iversen / 2019-09-12

Om en drøy uke starter årets Ungdoms-NM i Trondheim. Det er påmeldt 63 spillere, (mot 70 spillere i fjor), hvorav 10 spillere i hver av jenteklassene. Dette gjenspeiler en gledelig utvikling på jentesiden  –  ikke lenge siden det kun var 3 jenter som konkurrerte om NM-tittel i eldste jenteklasse..

Innledende puljer vil avvikles slik:

  • fredag 20. september, kl 17.30: 19 spillere
  • lørdag 21. september, kl 09.00: 24 spillere
  • lørdag 21. september, kl 12.00: 20 spillere

Klasse- og puljeinndeling kan leses HER.

Det nye Ungdomsutvalget (UU) vil være tilstede under hele mesterskapet. Samtlige UU-medlemmer vil delta som utøvere, men de vil også avholde møte i utvalget, og ikke minst arrangere en sosial aktivitet lørdag kveld. Denne aktiviteten vil være gratis for spillerne, og innbefatte turnering i biljard- og shuffle-board, i tillegg til enkel bevertning. Påmelding vil gjøres i hallen, se etter oppslag  –  eller ta direkte kontakt med ett av medlemmene i UU: Jørgen Mathiesen (leder)  –  Silje Kofstad  –  Vilde Hillestad  –  Sander Kastås-Lindstad.

NBF håper og tror at årets Ungdoms-NM skal bli en morsom og hyggelig opplevelse, foruten å fremvise masse god bowling. Alle spillere og arrangør, Munken BK  –  ønskes lykke til!