• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Norwegian Open 2019; verdensstjerner kommer – fortsatt ledige plasser

Norwegian Open 2019; verdensstjerner kommer – fortsatt ledige plasser

Av Per Iversen / 2019-09-27

Det er nå en uke igjen til årets «Norwegian Open by Brunswick». Der er så langt påmeldt cirka 180 spillere, med omtrent 400 starter. Dette betyr at det fortsatt er godt med ledige plasser i puljene hele første uken, fra fredag 4. oktober til torsdag 10.

Rent kvalitetsmessig har vi et flott startfelt så langt, eller hva sies om svenskenes verdensstjerne Martin Larsen, vår egen nybakte veteran-verdensmester Tore Torgersen og Joline Persson Planefors, VM-sølv i All Event 2019 ? I tillegg stiller selvsagt hele den norske eliten med Norgesmesterne Heidi Thorstensen og Glenn Morten Pedersen i spissen. Men det stopper ikke der; den danske storspilleren Mai Ginge Jensen er en trofast venn av Norwegian Open og hun deltar også i år; det samme gjør søstrene Wegner, Anna Andersson, William Svensson og en rekke andre svenske toppspillere av begge kjønn. Deltagelsen blant damene er spesielt sterk denne gang; de ekstra damepremiene etter innledningsspillet vil henge høyt i år!

Vi oppfordrer alle etternølere til å melde seg på årets turnering, og dermed få spille sammen med, og oppleve på nært hold, så mange gode bowlingutøvere  –  velkommen!