Jenny Mathiesen, Andrea E Hansen, Jens Mathiesen og Patrick G Emblem vinnere i U-NM

Av Erik Garder / 2019-09-22

Det var 4 glade gullmedaljører etter finalespillet i dag. I U21 klassen vant Jenny Mathiesen og Jens Mathiesen, begge Solør BK etter bra spill. I U26 klassen ble det ingen store overraskelser når Andrea E Hansen, Arctic Strike BK og Patrick G Emblem, Trondheim BK vant.

Jenny og Nora kjempet om gullmedaljen, mens Hanne og Vilde kjempet om bronsen. Da Jenny vant sine 2 første serier og forbedret sin ledelse mot Nora lot hun aldri Nora komme innpå. Jenny fortsatte å spille godt og vant gullmedaljen med Nora på plassen bak. Bronsemedaljen vant til slutt Hanne foran Vilde på 4. plass.

I gutteklassen ble det Jens, Anders og Alexander som kjempet om medaljene. Veldig bra spill av Anders gjorde at han gikk opp i ledelse etter 2 serier. Så i 3. serien kom Jens tilbake med en god serie og tok over ledelsen. En bra serie på Alexander gjorde at han gikk opp på 2. plass kun 13 poeng bak Jens. Anders nå nummer 3. Nok en god serie av Jens gjorde at han befestet sin ledelse og spenningen var nå om hvem som ville bli nummer 2 og 3, Alexander eller Anders. Det ble seier til Jens med Alexander på 2. plass og Anders på 3. På 4. plass kom juniorspilleren Gaute Skar-Hovde etter godt spill hele mesterskapet. Han imponerer oss med sitt gode spill. Så ble Georg Skryten nummer 5 og Jørgen Hillestad nummer 6.

Andrea E Hansen hadde full kontroll på sin ledelse fra lørdag, og kunne igjen stige opp på seierspallen for å motta nok en gullmedalje. Det var aldri tvil hvor seieren ville gå. Hun spilte sikkert og godt hele veien og var i en klasse for seg selv. Det er godt hun er tilbake. Silje Hagen ble nummer 2 og Stine Helene Eide Hogstad nummer 3. Merethe Olsen Gulløy ble til slutt nummer 4.

Samme var tilfelle i gutteklassen U26 hvor Patrick holdt unna for de andre. Han spilte sikkert og godt hele veien og surfet inn til nok en gullmedalje i U26 klassen eller 2 håndsklassen. Alle 4 i finalen spilte 2 hånds. Det ble kamp om de andre medaljene  hvor Martin Hansen, Adrian Kindervaag og Jan Roar Hanssen. Kjempet. Helt inn i siste serien var det spennende. Rekkefølgen ble til slutt sølv til Martin, bronse til Adrian og 4. plass til Jan Roar.

Norges Bowlingforbund gratulerer alle medaljevinnere.