I dag starter 6 serier single for herrer

Av Erik Garder / 2019-09-04

I går var det åpningsseremoni i hallen, South Point og alle er klare for å begynne. Den offisielle treningen tidligere på dagen gikk bra. Oljeprofilen Tokyo virker ok å spille på, og det var mange både av de norske og andre lands spillere som fant gode spillelinjer. Det skal derfor bli spennende å følge herrene som begynner mesterskapet denne gang.

Alle herrene spiller i dag, og de er delt inn i Squad A og B. Squad A spiller klokken 09:00 lokal tid (18:00 norsk tid) og først ut av de norske er Ingar Gabrielsen og Tore Torgersen på bane 21. Så spiller Pål S Romskaug og Jan Helge Johnsen klokken 13:30. De starter på bane 19.

Så er det damenes tur dagen etter, og her er det bare 1 Squad slik at alle 4 damene spiller samtidig. Lagene torsdag klokken 09:00 blir Roshild Jensen og Ragnhild Kristoffersen (startbane 13) + Christin A Löfman og Lene Lillelien (startbane 46). Da er det bra at Coach/TM er i god fysisk form med 33 baners differanse.

Varmen ute er ikke til plage for spillerne da lufteanlegget i hallen fungerer mer enn perfekt. 18 – 19 grader gjør at spillerne til tider heller fryser litt.