• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Utlysning: arrangør av Sommerleir 2020

Utlysning: arrangør av Sommerleir 2020

Av Per Iversen / 2019-08-23

NBF ønsker på nytt å lyse ut muligheten for klubber/kretser til å være teknisk arrangør for NBFs Sommerleir. Neste års Sommerleir vil bli noe annerledes enn tidligere utgaver: den vil deles inn i to deler. Første del vil være rettet mot nybegynnere/litt øvet opp til 19 år, mens andre del vil være myntet på mer erfarne spillere opp til 21 år.

Rent praktisk vil endringen medføre noe mer arbeid for arrangøren og trenerstaben. Dette som følge av at arrangementet totalt sett vil gå over flere dager enn tidligere, med bytte av deltagere midtveis. Samtidig vil tilbudet, les «produktet», bli bedre tilpasset deltagerne samlet sett  –  og det er selvsagt det aller viktigste.

Selve konseptet som er tenkt gjennomført i 2020, beskrives i større detalj i selve utlysningsdokumentet. Dette kan leses HER.

NBF håper at flere klubber og kretser kan tenke seg å søke som arrangør for Sommerleir 2020. Søknadsfristen er 25. september, og tildeling vil gjøres på FS-møtet 5. oktober.