• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Sverige imponerer stort i Dame-VM

Sverige imponerer stort i Dame-VM

Av Per Iversen / 2019-08-28

Dame-VM er i full gang i USA, og våre svenske venner har imponert så langt. Ingen finaler er spilt ennå, men Sverige har sikret seg medaljer i Single, Double og Lag! Når man legger til at det ble svensk sølv i All Event ved Joline Persson Planefors, er det virkelig bare å gratulere; dette er imponerende! (Det må også nevnes at Sverige har greid å få fem spillere til Master-finalen, flest av alle nasjoner.)

Nedenfor gjengis to lenker fra nettsiden til det svenske forbundet, som forteller mer om de svenske prestasjonene.

http://www.swebowl.se/Nyheter/NyheterSwebowl/dam-vmmedaljilag/

http://www.swebowl.se/Nyheter/NyheterSwebowl/dam-vmjagarsalycklig/

(Bildet av Joline som er benyttet til denne nyheten, er sakset fra hjemmesiden til Svenske Bowlingforbundet = fotokredit dit.)

Litt ekstra morsomt er det at mange av de disse svenske damespillerne vil delta i årets «Norwegian Open by Brunswick» i oktober. Forhåpentligvis kan vi ønske velkommen svenske verdensmestre, og samtidig få et inntrykk av «hvor listen ligger» internasjonalt på damesiden.