• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Husk påmelding til Ungdoms-NM, og følg med på Kretslagsturneringen

Husk påmelding til Ungdoms-NM, og følg med på Kretslagsturneringen

Av Per Iversen / 2019-08-22

Om alt går etter planen, vil det være live-score tilgjengelig under helgens Kretslagsturnering i Drammen. Nærmere informasjon vil legges ut på Gjesteboken på «bowlingres»; turneringen er lagt inn der. Over 40 unge spillere vil konkurrere i Drammen. Ungdomsutvalget vil være tilstede, både som deltagere og som medarrangør av sosial aktivitet på lørdag ettermiddag. NBF ser frem til turneringen, og stiller med hele Forbundskontoret pluss FS-medlem som arrangementsstab.

Det nærmer seg dessuten Ungdoms-NM 2019 i Trondheim, og det minnes om påmeldingsfristen, 1. september.

Invitasjonen finnes HER.

NBF håper at flest mulig av våre yngre spillere vil delta på dette mesterskapet. Det er nyttig konkurranse-erfaring, og dessuten morsomt og hyggelig å være sammen med jevnaldrende utøvere. Aktuelle spillere bes følgelig hive seg rundt, og gjøre klart for en tur til Trondheim i slutten av september.