• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Web-påmelding til Norwegian Open 2019 er åpnet

Web-påmelding til Norwegian Open 2019 er åpnet

Av Per Iversen / 2019-06-04

Sesongen 18/19 er så vidt ferdig, før oppmerksomheten rettes mot neste sesong! Et av årets høydepunkter er «Norwegian Open by Brunswick». NBF er stolte og glade over at turneringens hovedsponsor VBS Bowling AB ved Göran Glendert nok en gang støtter opp rundt turneringen. NBF setter stor pris på denne sponsorstøtten, som er helt avgjørende for gjennomføringen og suksessen for turneringen gjennom flere år. Spilleformat, priser og premiestige er identisk med fjoråret, og invitasjonen finner du HER.

Lucky Bowl Veitvet vil også i 2019 være arrangementssted.

Turneringen starter fredag 4. oktober, og avsluttes med finalespill søndag 13. oktober. Web-påmeldingen er åpnet, så nå det er bare å hive seg rundt.

Link til web-påmelding.

Velkommen til «Norwegian Open 2019 by Brunswick»!