• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Status påmeldinger til Landsliga sesongen 2019/20

Status påmeldinger til Landsliga sesongen 2019/20

Av Per Iversen / 2019-06-11

Til alle klubber, 

Nedenfor følger en oversikt over påmelding til Landsliga for neste sesong, 2019/20.

Her er oversikten.

Veteranligaen følges spesielt opp  av Veterankomiteen, slik at status påmelding for Veteranligaen vil offentliggjøres i slutten av uken.

Når det gjelder påmeldte lag i de høyere divisjoner, er det faktisk bare to klubber som IKKE er registrert med formell påmelding via innsendelse av obligatoriske skjemaer. Men disse skjemaene vil helt sikkert dukke opp fra begge klubber. Klubbene vet selv om dette, og henges følgelig ikke ut i denne offentliggjøring…

Det viktigste med denne offentliggjøring er å fange opp om det er noen påmeldinger   –  der det er fri påmelding  –  som IKKE er registrert hos Forbundskontoret. Noen klubber som ikke finner sin påmelding? I så fall gi beskjed til generalsekretær Per Iversen omgående  –  på forhånd takk. Det tenkes her spesielt på 3. divisjon.

Det er påmeldt 8 lag i 2. divisjon Damer, veldig hyggelig. Merk ellers at Haugesund har trukket sitt lag i 1. divisjon Damer, slik at her er det en ledig plass som Seriekomiteen arbeider med å fylle opp.

I 1. div Herrer har Solør BK trukket sitt 2. lag. (Solør 2 spiller følgelig i 2. div neste sesong.) Molde BK har allerede fått denne ledige plassen i 1. div Herrer, noe også vedlegget viser. Dette betyr samtidig at det har blitt en ledig plass i 2. div Herrer. Denne plassen vil selvsagt fylles opp  –  Seriekomiteen arbeider også med denne saken.

Ellers så minnes det om innbetaling av påmeldingsavgift, som skal være betalt i dag. Eventuelle etternølere bes betale umiddelbart, så slipper Forbundskontoret unødvendig purrearbeid.