• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Hvor er påmeldinger til Kretslagsturneringen i august?

Hvor er påmeldinger til Kretslagsturneringen i august?

Av Per Iversen / 2019-06-20

Nedenstående  nyhetsmelding ble lagt ut 22. mai. Påmeldingsfristen går ut i dag. Så langt har kun en krets, Buskerud, meldt på lag. Om andre kretser ikke melder seg på i løpet av dagen, vil turneringen dessverre avlyses. (Avgjørelsen om dette vil i så fall fattes 21. juni.)


Nedenfor finnes link til invitasjon for alle kretser: NBF vil arrangere kretslagsturnering i Drammen, for spillere født 1996 eller senere. Dette som erstatning for at Ungdomslekene i år bortfalt for bowling.

Turneringen er å anse som et breddetiltak, og alle kretser anmodes på det sterkeste om å delta. Det vil spilles Trios Mix og Single = mye bowling, og hyggelig samvær med jevnaldrende bowlingvenner fra hele landet.

Turneringen finner sted 24. – 25. august, i Drammen. Påmeldingsfrist er 20. juni.

Det er ingen påmeldingsavgift, og NBF har avsatt kr 50.000 i Reisefordeling.

Om det skulle være noen spørsmål rundt arrangementet, vennligst ta kontakt med generalsekretær Per Iversen.

VELKOMMEN!

Invitasjon Kretslagsturnering