• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  EM starter i morgen, og i dag er det offisiell trening.

EM starter i morgen, og i dag er det offisiell trening.

Av Erik Garder / 2019-06-11

Det norske laget har funnet seg godt til rette i EM hallen, Dream Bowl Palace. Hallen med hele 52 baner ligger rett utenfor sentrum av Mûnchen, nærmere bestemt Unterfõring I hallen har det både blitt spilt VM og flere EM tidligere. Laget ble samlet på fredag og hadde en fin gjennomkjøring lørdag før avreise på Lucky Bowl Metro. De fleste nasjonene bor like ved bowlinghallen, og kan gå frem og tilbake.

Det er med 32 nasjoner hvor 31 stiller med fullt lag. Det har vært lett trening i hallen både søndag og mandag. I dag tirsdag begynner alvoret, da spiller det norske laget sin offisielle trening klokken 13:00. Det er ikke bare Norge som har et ungt lag. Sverige og ikke minst Finland stiller med det samme. En ting er klart, her blir det hard kamp om medaljene i hver øvelse; Single – Double – Trios – 5-mannslag – All Events og Masters.

Mesterskapet avsluttes med Masterfinale torsdag 20. juni. Det vil bli både livescore og live streaming under mesterskapet, og jeg kommer tilbake med linker til det.

Nå klokken 09:00 er det Team Mangers meeting. Her vil også oljeprofilen bli offentligjort.

EMC 2019 

Livestream: bit.ly/emc19stream

I morgen starter single med Tor Inge Jansen og Christer Aker klokken 09:00. Klokken 13:45 spiller Georg Skryten og Alexander Beck. Så spiller Jonas Dammen og Kenneth Hermansen klokken 10:00 på torsdag. Deretter er det finalespill i single som starter klokken 14:45.