• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Alexander Beck spilte 1208 i 2. starten av single øvelsen

Alexander Beck spilte 1208 i 2. starten av single øvelsen

Av Erik Garder / 2019-06-12

En sak er klar etter 2 av 3 starter i kvalifiseringen til single finalen i EM her i München. Profilen er «tøff» å spille på. Det minste lille man mister fokuset, ja så blir det ikke bra. Her gjelder det å følge med på forandringene som skjer i hver serie.

Alexander Beck og Georg Skryten spilte i ettermiddag, og Alexander var nære ved å få et veldig bra resultat. Han spilte godt i 4 serier. Han begynte rolig med 171. Deretter fant han en fin spille linje i 2. serien og spilte 236. Så fortsatte han med 210 og 225, og spesielt 225 serien kunne vært høyere. 2 dårlige slag ødela for det. I 5. serien kom de til et bane par som var ulike, og de fikk store problemer og det ble 161 på Alexander. Så i siste serien slet han litt i starten, men avsluttet ok til 205.

Med resultatet 1208 er han på en 26. plass, og er helt klart med for en god plassering i All Events.

Georg spilte tidvis bra, men fikk aldri flyten i spillet, og hadde også noen store splitter som var umulig å spare. I de 4 første seriene spilte han veldig jevnt med 193 – 192 – 201 og 202. Han hadde også problemer i 5. serien hvor han spilte 177, og det forverret seg i siste serien som kun ble på 148. Med resultatet 1113 er han et stykke ned på resultatlisten, men vi vet hva han kan. Derfor vil han helt klart prestere mye bedre i neste øvelse som er double.

Som tidligere nevnt skjer det forandringer på banene, og det gjelder å følge med langs etter banene og ikke sideveis i hvert eneste slag og serie.

Best i starten ble danske Patrik Sørensen med 1272, og han var 3 poeng foran William Svensson, Sverige med 1269. Så var det nok en nordisk spiller på 3. plass finske Niko Oksanen med 1259. Altså ingen resultat over 1300 i starten, og det forteller vel også litt.

Det ble ingen forandringer i topp 5 fra første starten, og Patrik og William gikk inn på 6. og 7. plassen. Nå har vi 2 spillere igjen som skal spille i morgen klokken 10:00, Jonas Dammen og Kenneth Hermansen. Alle har støttet hverandre gjennom dagen, så får vi håpe dette gir utslag utover i mesterskapet. Dagen ble avsluttet med felles middag på gresk restaurant, veldig godt !