• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Endringer i laget som reiser til Senior VM i Las Vegas

Endringer i laget som reiser til Senior VM i Las Vegas

Av Erik Garder / 2019-05-14

Da NM var ferdigspilt 5. mai var også kvalifiseringen til årets VM for veteraner klar. Topp 4 damer og herrer var kvalifisert. I ettertid har det blitt endringer på laget, da enkelte spillere har takket nei av ulike årsaker.

Spillere utenfor topp 4 ble da forespurt ut i fra regelverket som var satt opp. Lene Lillelien, Larvik BK kom inn i dametroppen, og Ingar Gabrielsen, Polar Team i herretroppen. Mesterskapet skal spilles i Las Vegas i tiden 2. – 10. september, og mesterskapet spilles i South Point Bowling Plaza. Forbundet sender Erik Garder som leder/Team Manager.

Damer

  • Ragnhild Kristoffersen, Arctic Strike BK
  • Roshild Jensen. Arctic Strike BK
  • Christin A Löfman, Solli BK
  • Lene Lillelien, Larvik BK

Herrer

  • Tore Torgersen, Trondheim BK
  • Pål Sigurd Romskaug, Briskebyen BK
  • Jan Helge Johnsen, Polar Team BK
  • Ingar Gabrielsen, Polar Team BK