Protokoll FS-møte 3/19 + NM-åpning på Hamar

Av Per Iversen / 2019-04-30

På sedvanlig vis ble det avholdt FS-møte i forkant av årets Forbundsting. Møtet var primært ment som en gjennomgang og kvalitetssikring av forberedelser til Forbundstinget, men samtidig ble det gjort plass til viktige løpende saker. Dette inkluderer spesielt økonomisk rapportering etter 1. kvartal.

De viktigste sakene fra FS-møte 3/19, foruten forberedelsene til Forbundstinget:

  • Den økonomiske situasjonen pr mars fremstår som tilfredsstillende. Et negativt kostnadsavvik for Junior-EM ble påtalt, men kan langt på vei forklares med at mesterskapet ble avholdt på et kostnadsmessig mye dyrere sted enn opprinnelig budsjettert.
  • Forberedelser til Norwegian Open 2019 er i god gjenge. De senere års samarbeidspartnere er på plass også i 2019, og NBF ser frem til en flott ETBF-turnering i oktober.
  • Flere Åpne Saker vil følges opp i tiden fremover, spesielt nevnes her «Kick Off» for Kretslag Mix U23 i august og den såkalte «Bowlingjakten»

Fullstendig Protokoll for FS-møte 3/19 kan leses HER

Til slutt vil det selvsagt gjøres oppmerksom på at NM Single/Double 2019 åpner i Hamar tirsdag kveld. Deltagelsen er god, og det vil åpenbart bli noen spennende dager før Kongepokalvinnere, vinnere av WC-kvalifisering og de beste i kvalifisering for Senior-VM er kåret på søndag 5. mai! På bildet viser daglig leder av Bowling1 Hamar, Geir Midtlien og turneringsleder Stian Olsen frem den helt nye oljemaskinen som vil bli benyttet under mesterskapet. Her er overlates altså ingenting til tilfeldighetene, noe som selvsagt både er hyggelig og imponerende. NBF ønsker alle deltagere og arrangøren Briskebyen BK lykke til med årets NM Single/Double!