Norges nye sølvjenter

Norge vant over Sverige i sin semifinale. Det vekslet da Norge startet veldig bra, og Sverige vendte matchen mot slutten. Så kom derimot Norge tilbake i 10. ruten og vant. Norge spilte 392 og Sverige 373.

Nora startet med 5 striker og holdt Norge foran, men så kom det noen åpne ruter på begge som gjorde at Sverige vendte. I 10. ruten derimot kom Nora tilbake med striker igjen. Med resultatet 226 til Nora og 166 til Sofia vant de over Sverige hvor Hanna Engberg spilte bra fra 5. ruten med strikerekke til 216.

I den andre semifinalen vant Finland over Nederland med 443 mot 384.

Så var det klart for finale mot Finland. Begge lags spillere var nervøse i starten og det ble både store splitter og åpne ruter. Etter hvert satte spillet seg for spillerne, og Finland tok føringen som de aldri gav fra seg. Det gikk i tillegg tungt for Nora, så da Peppi Konsteri fant strikene var det kjørt. Finland spilte 386 og Norge 353. Nora hadde 152 og Sofia 201.

Fornøyde jenter gikk opp på seierspallen sammen med Peppe Engstrøm og tok imot sine sølvmedaljer. Velfortjent etter dagens kvalifisering, semifinale og finalespill. Gratulerer !

Sofia og Nora med sølvmedaljene kring halsen.

I guttefinalen vant Nederland over Tyskland med 440 mot 402.

I morgen er det lagspill for gutter 09:00 og jentene spiller 13:15.