Husk påmeldingsfrist, 20. mai: Sommerleir 2019

Av Per Iversen / 2019-04-25

Årets Sommerleir nærmer seg, og det minnes herved om påmeldingsfristen: 20. mai. Deltagerne vil denne gang være fra årgangene 2001 – 2007.

Invitasjonen finner du HER.

Årets utgave vil finne sted på Flisa, i regi av Solør BK og Bowlinghallen Solør. Det hele starter på søndag 23. juni og avsluttes fredag 28. juni. Det vil bli et godt tilbud for spillere på alle nivåer, under ledelse av NBFs hovedtrener Ulf Hämnäs. Han vil ha med seg en kompetent og motivert stab av trenere og funksjonærer = dette vil bli et bra opplegg også i år!

Det understrekes at Sommerleiren passer for alle spillere, uansett nivå. Siktemålet er at alle deltagere skal ha en flott uke sammen med bowlingvenner, hvor også hyggelig og morsomme sosiale aktiviteter er en viktig del av opplevelsen. Overnatting på skole, transport fra/til Gardermoen, alle måltider, alt bowlingspill og sosiale aktiviteter er inkludert i påmeldingsavgiften, kr 1.750. En deltagergave, med støtte fra NBFs samarbeidspartner VBS Bowling, kan også påregnes.

NBFs Sommerleir har alltid vært et populært tiltak, og de aller fleste av våre nåværende topputøvere, og mange andre bowlingspillere, har tidligere deltatt på sommerleiren. Mestring og idrettsglede er nøkkelord, og NBF håper at flest mulig av våre unge bowlingspillere født 2001 – 2007 vil være med på årets utgave. Har man noen spørsmål, ta gjerne kontakt med Per Iversen: per.iversen@nif.idrett.no

VELKOMMEN!