Forbundsting 2019; deltagerliste og annen informasjon

Av Per Iversen / 2019-04-04

Deltagelsen på årets Forbundsting er på linje med tidligere år; i underkant av 80 personer vil være tilstede på Thon Hotel Linne, 27. – 28. april. Deltagerlisten kan leses HER. Om det skulle finnes noen feil i listen, vennligst gi beskjed til Forbundskontoret snarest.

Noen viktige opplysninger som alle deltagere bes merke seg:

  • Det fullstendige Tingdokumentet vil foreligge/offentliggjøres senest 12. april. Dokumentet vil kun foreligge elektronisk, som en PDF. Dokumentet vil IKKE trykkes opp = deltagerne må selv eventuelt skrive ut egen kopi på forhånd. Deler av dokumentet (Lovforslag) vil offentliggjøres noe tidligere, slik at klubber/delegater får noe mer tid enn 2 uker til å diskutere forslagene.
  • Forbundstinget vil starte kl 09.30 på lørdag 27. april, registrering fra kl 09. Husk fullmakt fra klubb eller krets = alle delegater må overlevere dette ved ankomst. Skjemaet finnes HER.
  • For de personer som ankommer på fredag, vil det tilbys buffet-middag. Den vil stå fremme fra kl 18.30 til kl 21. Ingen felles middag på fredag som følge av ulike ankomsttider.
  • Det er gratis parkering  –  ta kontakt med resepsjonen ved ankomst for parkeringsbevis.
  • Det vil være felles Tingmiddag på lørdag, kl 20. Pent antrekk forventes. Det vil være valg mellom kjøtt eller fisk til hovedrett. Vennligst send e-post til Per Iversen senest 12. april med den enkeltes valg av hovedrett. (E-post: per.iversen@nif.idrett.no)
  • Alle tilreisende med fly skal ha mottatt sin flybillett, inkludert rabattkupong til Flybussen. Om så ikke er tilfelle, vennligst ta kontakt med Per Iversen omgående.