Et oppmuntrende Junior-EM

Av Per Iversen / 2019-04-23

Det norske laget kom hjem med tre medaljer, noe NBF er stolte over: gratulerer til alle spillere og støtteapparatet! Det faktum at halve laget var debutanter, gjør prestasjonen spesielt morsom og imponerende. NBF vil også benytte anledningen til å takke de norske supporterne som var tilstede i Wien; alltid motiverende og hyggelig med publikumsstøtte!

Nå gjelder det bare å stå på videre for denne fine gjengen: hardt arbeid og fokus på de riktige/viktige tingene vil alltid måtte ligge i bunnen. Det blir morsomt å følge disse unge spillerne videre, både nasjonalt og internasjonalt. NM Single/Double står for døren, og i høst vil det kunne bli mulighet for nye internasjonale utfordringer: Nordisk U21 på Island. Stå på!

«Bowling: Easy Game To Play  –  Tough Sport to Master»