• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  EM starter med double øvelsen imorgen

EM starter med double øvelsen imorgen

Så er det klart for EM her i Østerrike. I dag har det vært offisiell trening, og deretter klokken 18:00 var det åpningsseremoni. Plus Bowling i Wien er hallen hvor mesterskapet skal spilles kommende uke.

Det er med 27 nasjoner som stiller med 65 jenter og 96 gutter. Det er et stort generasjonsskifte i Europa, for her stiller mange nasjoner med nye spillere. Det er også flere nasjoner som har vært med i alle år som ikke har med spillere denne gang.

Norge er også en av nasjonene som har flere debutanter, faktisk har vi med 4. Det er Jenny Mathiesen, Vetle Vålbekken, Eirik Bjørnstad Skoglund og Viktor Brentebråten Mortensen. Derfor er det ikke unaturlig at det er flere spente spillere som gjerne vil komme i gang. 

Laget kom til Wien fredag ettermiddag og brukte resten av dagen til å komme på plass. Lørdag hadde laget uoffisiell trening på morgenen og i dag har de gjennomført offisiell trening. Den gikk som forventet, og det skal bli spennende å se hva neste uke vil gi av resultater. Guttene skal først ut, og starter med double øvelsen mandag morgen 09:00 og 13.15. Så er det jentenes tur med samme øvelse og tider på tirsdag. Tirsdag ettermiddag/kveld er det også finalespill i øvelsen for topp 4 double lag i begge klasser.

Så fortsetter mesterskapet med lag øvelsen onsdag/torsdag og single øvelsen fredag/lørdag. På søndag avsluttes mesterskapet med Master finalen.

I morgen 09:00 spiller Viktor og Eirik, og 13:15 spiller Vetle og Jonas. På tirsdag spiller Nora og Sofia klokken 09:00 og Andrea og Jenny klokken 13:15.

www.bowlingresults.info/eyc/2019/