Andrea videre til 3. runde i Masters

Andrea vant mot nederlandske Beejee Westerdijk i 1. runde 2-1. Så i runde 2 ble det ny seier mot Mila Nevalainen, Finland som ble nummer 2 i All Events. Her vant hun også 2-1. Etter en svak 1. serie spilte hun 207 og 210 på de 2 siste seriene. I runde 3 spiller hun mot Hanna Engberg, Sverige som vant All Event.

Nora tapte sin match 2-1. Hun spilte mot Ottilia Gunnarsson, Sverige. Hun spilte bra, men det holdt ikke helt inn. Jenny spilte mot tyske Pauline Krause, Tyskland og tapte også 2-1. Hun vant 1. serien, men på de 2 siste seriene gikk det tungt.

Jonas spilte mot Oliver Dahlgren, Sverige og de 2 første seriene var veldig jevne. De fulgte hverandre tett. Førsteserien endte likt 189-189. Ett slag roll off og begge fikk 9 i første slaget. Nytt slag måtte til, og da satte svensken strike mens Jonas fikk ned 7 kjegler. I serie 2 fikk Jonas et lite overtak mot slutten og vant med 190 mot 176. I 3. og avgjørende serien fulgte de hverandre til 5. ruten, og da satte svensken inn en strikerekke som Jonas ikke klarte å svare på. 222 til Oliver og 191 til Jonas.

www.bowlingresults.info/eyc/2019/