• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Andrea ble nummer 3 i singlefinalen

Andrea ble nummer 3 i singlefinalen

Andrea tapte sin semifinale mot Victoria Kashirskaya, Russland. Den russiske jenta tok tidlig føringen, og hun gav den aldri fra seg. Det ble til slutt 209 til Victoria og 162 til Andrea. Andrea var tross tapet veldig glad for å motta bronsemedaljen i kveld. I den andre semifinalen vant Sara Xuereb, Malta over tyske Nele Niehusen 210 mot 166. Victoria fra Russland vant finalen med 193 mot 172.

Jonas Dammen mottok også sin bronsemedalje for 3. plassen i All Events som ble spilt ferdig i går. Nederlandske Brent de Ruiter vant med poengsummen 4017 og Maxime Dubois, Frankrike ble nummer 2 med 4003. Jonas Dammen spilte 3989.

Det ble en fin påskeaften for Norge i dette junior EM med 2 bronsemedaljer. Gratulerer til dere begge to.