Jan Edvardsen fyller 70 år

Av Per Iversen / 2019-03-07

Av naturlige årsaker kan selvfølgelig ikke alle «runde år» for personer involvert i norsk bowling omtales, men noen unntak må det selvsagt kunne være. 7. mars fyller Jan Edvardsen 70 år, og NBF gratulerer!

Jan var NBFs president i 1999 – 2007, og har dessuten i en årrekke innehatt diverse andre verv; ikke minst i sin klubb, Strike BK, og hos Oslo Bowlingkrets hvor han er nåværende kretsleder. Jan har alltid stilt opp for norsk bowling, noe som også inkluderer verv som revisor for ETBF og leder av Valgkomiteen foran årets Forbundsting. Innehaver av NBFs Gullmerke er han også, mottok denne utmerkelsen i 2007.

En av norsk bowlings «Grand Old Men» er fortsatt i full vigør, og NBF håper å kunne ha glede av Jan og hans blide åsyn i mange år fremover. Nok en gang: GRATULERER MED DAGEN!