Delegat-tildeling; Forbundsting 2019

Av Per Iversen / 2019-03-05

Som opplyst i invitasjonen til årets Forbundsting, ville delegat-tildeling/oversikt, basert på medlemstall på bowling.no pr 1. mars, sendes ut i uke 10. Oversikten over mulige delegater pr klubb finner du HER.

Det minnes herved dessuten om at fristen for påmelding til Forbundsting 2019 er 15. mars. Alle klubber oppmuntres, og utfordres, til å stille på årets Forbundsting. Jo flere delegater, jo bedre diskusjoner og beslutninger! Link til opprinnelig nyhetsmelding vedørende Forbundsting 2019 gjengis nedenfor. Der finner man også linker til alle nødvendige skjemaer.

Link til påmeldingsinformasjon og skjemaer, Forbundsting 2019

Glem heller ikke at forslagsfristen også er 15. mars. Denne fristen er absolutt = forslag som mottas hos Forbundskontoret etter 15. mars vil ikke behandles på årets Forbundsting.

Velkommen til et spennende og interessant Forbundsting i Oslo, 27. – 28. april.