NM Veteran sgl/dbl 2019; sluttrapport

Av Per Iversen / 2019-02-18

NBF hadde av kapasitetsmessige årsaker dårlig nyhetsdekning av årets Veteran-NM. Dette beklages, og skal bli bedre ved neste korsvei! Det ble uansett kåret verdige vinnere i alle klasser, og disse gjengis nedenfor. NBF gratulerer alle medaljevinnere, og takker arrangør, Trøndelag Bowlingkrets, for gjennomføringen av mesterskapet for totalt 234 spillere. Bildet viser vinnerne i double damer, klasse A: Astrid Andersen og Roshild Jensen, Arctic Strike.

De øvrige double-vinnerne var TBK-duoen Ingrid Olsen og Tove Wallstad Fosseide i damer kl B, Terje Barkald/Øyvind Harang, Solli BK i herrer kl A, Frank Tangen/Ove Fonn, Kvam BK i herrer kl B og Antom Olstad/Odd Gunnar Kaspersen, Bekkelaget BK i herrer kl C.

Singlevinnerene ble som alltid kåret etter PP-finaler, og disse spillerne ble Norgesmestere i single veteran 2019: Kl A Herrer: Tore Torgersen, Trondheim BK, kl B Herrer: Petter Meland, Dora BK, kl C Herrer: Owe Herrmann, Skru BK og Rolf Arne Rønning, Trondheim BK. I dameklassen vant Mette Ertsgaard, Trondheim BK kl A, mens Tove Wallstad Fosseide tok nok en NM-tittel, kl B Damer.