Ingen bowling i Paris-OL 2024

Av Per Iversen / 2019-02-25

Det er dessverre klart at Bowling ikke er aktuell som ny idrett i Paris-OL, 2024. Nedenstående informasjon fra «World Bowling» viser ganske klart at bowling har lang vei å gå med tanke på eventuell fremtidig olympisk status. Det kan dessverre se ut som om bowling er lenger unna OL enn noen gang. Den nåværende ledelsen i World Bowling har ikke akkurat imponert i sitt påvirkningsarbeid mot IOC/olympiske arrangører: Tokyo 2020 og Paris 2024. Informasjonen fra World Bowling kan leses HER.

Alle norske bowlinginteresserte får bare ta denne informasjonen til etterretning, og fokusere på de utfordringene vi kan gjøre noe med: Økt rekruttering blant de unge, enda sterkere/bedre relasjoner til bowlinghallene, bedre egne arrangementer, kompetanseoppbygging på trenersiden, mer profesjonelle og aktive klubber, sportslig metodikk/rammeverk som vil medføre gode sportslige resultater etc.

Det internasjonale slagordet til World Bowling fremstår som godt, og beskrivende. Bli gjerne med på reisen! «Easy Game to Play  –  Tough Sport to Master»