• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Sportslotteriet, en spennende inntektskilde

Sportslotteriet, en spennende inntektskilde

Av Per Iversen / 2019-01-07

Sportslotteriet er et samarbeid mellom 7 særforbund i Særforbundsalliansen (SFA). Lotteriet har oppstart 1. mars hvert år, og er et profesjonelt landsdekkende lotteri som arrangeres av Norges Bandyforbund, Norges Basketballforbund, Norges Bokseforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Bowlingforbund, Norges Danseforbund og Norges Gymnastikk- og Turnforbund, til inntekt for deres lokale klubber. Loddene holder høy kvalitet og tilfredsstiller alle de krav som norske myndigheter stiller. Lotteriet blir utviklet med sikte på dagens virkelighet.

NBF anmoder flest mulig klubber om å vurdere sin deltagelse i dette spennende konseptet. Les mer om Sportslotteriet her.