• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Påmelding Junior-NM, fristen utløper 2. januar

Påmelding Junior-NM, fristen utløper 2. januar

Av Per Iversen / 2019-01-02

Det er mange spillere som fortsatt ikke er påmeldt årets Junior-NM, invitasjon finner du her.

Fristen for påmelding til årets Junior-NM i Sarpsborg, 25. – 27. jan, utløper i dag: 2. januar! Påmeldingen så langt er ikke tilfredsstillende. Både arrangør og NBF forutsetter derfor at det vil komme en rekke påmeldinger i løpet av dagen/kvelden!  Junior-NM er et morsomt arrangement, og alle juniorspillere anmodes om å delta. Resultat/plassering er ikke det viktigste. Junior-NM er ikke minst en sosial møteplass for våre unge spillere – noe som inkluderer gode opplevelser både på og utenfor ansatsen, idrettsglede og mestringsfølelse. Det vil dessuten være et sosialt arrangement i en av landets fineste bowlinghaller lørdag kveld – og NBF håper virkelig at flest mulig juniorspillere vil melde sin ankomst. (Mottatte påmeldinger vil offentliggjøres via bowlingres i løpet av kort tid, trolig i løpet av dagen og morgendagen.) Velkommen!