Laget til junior-EM er klart

Av Erik Garder / 2019-01-30

Norges Bowlingforbund vil delta med 4 jenter og 4 gutter i årets junior-EM. Mesterskapet spilles Østerrike og byen Wien. Påsken blir derfor en hektisk periode for våre unge håpefulle spillere. Laget er:

Sofia Hultstedt, Narvik BK – Nora Kjellås, Solør BK – Andrea Kvernhusløkken, Solør BK – Jenny Mathiesen, Solør BK

Jonas Dammen, Solør BK – Eirik Bjørnstad Skoglund, Solør BK – Vetle Vålbekken, Solør BK – Thomas Nilsen, Askøy BK

I tillegg er troppen til Camp Doha tatt ut tidligere. Spillerne som reiser dit i uke 7, er det samme som EM-laget med unntak av at Viktor Brentebråten Mortensen, Sofiemyr BK, vil erstatte Jonas Dammen. Det informeres for orden skyld om at troppen til Doha ble tatt ut før jul, og ikke etter junior NM. Årsaken til dette skyldes formelle krav rundt visumbehandling.