Junior-NM står for døren

Av Per Iversen / 2019-01-21

Førstkommende helg braker det løs i Sarpsborg. 64 juniorspillere skal konkurrere om NM-medaljer! Det vil være livescore fra mesterskapet; den kan finnes her. Som tidligere år vil det også være et sosialt arrangement for deltagerne på lørdag kveld. Denne gang vil de kunne moro seg i landets største Laserword, etterfulgt av pizza og drikke. Detaljer følger nedenfor. Hele mesterskapet skal bli en flott opplevelse for alle spillere, uansett nivå  –  velkommen!

Etter cirka 45 minutter med Laserword (instruksjon og spill), vil det altså serveres pizza og drikke. Totalt vil arrangementet vare i cirka 1,5 time. NBF subsidierer arrangementet, men det vil være en egenandel på kr 100. Betaling skal gjøres via VIPPS til NBF, detaljer vil gis i forbindelse med påmelding. Som følge av at semifinalene spilles i to puljer, vil også dette sosiale arrangementet deles i to: • En gruppe kl 17.00 (De deltagere som skal spille semifinale kl 19.30, supplert med personer som ikke kvalifiserer seg til semifinale.) • En gruppe kl 19.00 (De deltagere som har spilt semifinale kl 16.00, supplert med personer som ikke fikk plass i første gruppe.)

Det vil settes opp påmeldingslister i hallen på lørdag formiddag – ingen påmelding før den tid. Generalsekretær Per Iversen vil være tilstede fra cirka kl 14 på lørdag, og koordinere påmelding og selve arrangementet på vegne av NBF, i samarbeid med hallpersonalet. Hvis spørsmål, vennligst ta kontakt med Per på mobil 95 16 68 64, eller e-post: per.iversen@nif.idrett.no. For ordens skyld: det er selvsagt frivillig å være med på dette arrangementet.