Junior-NM har kommet frem til PP-finalene

Av Per Iversen / 2019-01-26

Innledende spill og semifinaler er ferdigspilt i Sarpsborg, kun PP-fïnaler gjenstår. 64 spillere har deltatt, og innsatsen og ikke minst idrettsgleden har vært meget bra, akkurat slik det skal være. Doublevinnerne ble kåret etter innledende spill, og Solør BK tok seieren i begge klasser. NBF gratulerer Jonas Dammen/Eirik Bjørnstad Skoglund og Andrea Kvernhusløkken/Nora Kjellås som Norgesmestere i Double junior 2019!

Etter semifinalene leder følgende spillere i de fire klassene, hvor ingenting er avgjort  –  det kan alltid skje mye i PP-finaler. Yngre Jenter: Jenny Mathiesen. Yngre gutter: Henrik Svartholt. Eldre Jenter: Sofia Hultstedt, Narvik BK. Eldre gutt: Jonas Dammen. Alle spillere, unntagen Sofia, er fra Solør BK.

Søndagen blir spennende, og det vil åpenbart kåres verdige vinnere i alle klasser. Samtidig skal det allerede nå gis stor honnør til alle deltagere i årets Junior-NM; flott innsats!