Junior-NM 2019 er ferdigspilt

Av Per Iversen / 2019-01-27

Det ble et spennende mesterskap i Sarpsborg på en krevende oljeprofil. Alle deltagere viste fin sportsånd, og hele helgen var preget av god stemning = et vellykket mesterskap. Stor honnør til arrangøren Fossen BK, med helt avgjørende bistand fra kretsleder Ragnild Frøshaug  –  foruten at Sarpsborg Bowlingsenter gjorde alt riktig, tusen takk!

Vinnerne i de fire singleklassene ble kåret etter spennende PP-finaler, det var vel egentlig bare i Yngre Jenter at det ikke var spennende helt inn; her hadde Jenny Mathiesen fra Solør BK god kontroll hele veien  –  gratulerer!

Vinnerne i de øvrige klassene ble Sofia Hultstedt fra Narvik BK i Eldre Jenter, Jonas Dammen, Solør BK i Eldre Gutt og Gaute Skar-Hovde fra Haram BK i Yngre Gutt. Førsteplassen til Gaute var kanskje den mest overraskende  –  morsomt at Haram BK fikk et NM-gull! Gratulasjoner til alle vinnere, og selvsagt alle PP-deltagere. Finaleplass henger alltid høyt, bra jobbet!

I double vant Jonas Dammen og Eirik Bjørnstad Skoglund gutteklassen, mens Solør-jentene Andrea Kvernhusløkken og Nora Kjellås gikk til topps  blant jentene.

For NBF er det viktig at NM Junior er morsomt og attraktivt for alle spillere, uansett nivå. Dette innebærer blant annet et sosialt arrangement på lørdag kveld. NBF håper og tror at årets arrangement ble godt mottatt blant spillere og foresatte, og vi håper at flest mulig juniorspillere vil ta turen til Trondheim i 2020!