Invitasjon til Junior-NM 2019

Junior-NM 2019 vil arrangeres i Sarpsborg, med Fossen BK som arrangør. Tidspunktet er som vanlig den siste helgen i januar, nærmere bestemt fredag 25. – søndag 27. januar, 2019. Påmeldingsfristen er 2. januar. Det vil også denne gang gjennomføres et sosialt arrangement, inkludert enkel bespisning, for alle deltagere lørdag kveld. Hva arrangementet vil innebære, er en overraskelse inntil videre… Tidligere år har det vært shuffle-board, quiz, bueskyting etc = noe morsomt og sosialt, som ikke er bowlingrelatert.

NBF anmoder alle klubber om å sende så mange juniorer som mulig til junior-NM! Resultatlistene er ikke det viktigste. Idrettsglede, samhold, trivsel og mestringsfølelse skal, og vil, være i fokus under junior-NM. Deltagerantallet har vært svakt økende de seneste årene, og NBF håper at den utviklingen vil fortsette.

Velkommen til junior-NM 2019 i Sarpsborg!

Invitasjonen finner du her.