• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  «Bowling-lekene»; nok en suksess for en viktig målgruppe

«Bowling-lekene»; nok en suksess for en viktig målgruppe

Av Per Iversen / 2018-12-17

For andre gang har det blitt arrangert en turnering for bowlingspillere med litt ekstra utfordringer. Under Tiger-lekene i april deltok cirka 20 spillere, mens det denne gangen, lørdag 15. desember, var hele 34 spillere som møttes til turnering på Lucky Bowl Veitvet, i regi av Oslo Bowlingkrets. I tillegg til klubbene fra turneringen i Drammen: Nordstrand, Drammen Tigers og Sølvkula/BOW-KI Kongsberg  –  var også Glåmdal representert denne gang. Glåmdal stilte med egen flott buss og hele 10 spillere. Samme antall spillere fra Drammen, mens Kongsberg og Oslo stilte med 7 spillere hver. Idrettsgleden var helt enorm, og stemningen må beskrives som meget god fra første kast!

Det ble først spilt to serier singlespill, etterfulgt av en hyggelig pause med servering av pizza og brus. I tillegg dukket det opp diverse godbiter som avslutning; godt å se at støtteapparatet fra de fire klubbene også denne gang var seg sitt viktige kake-ansvar bevisst. Etter pausen var det to serier lagspill, før det hele ble avsluttet med premieutdeling.

Alle spillere fikk selvsagt tildelt deltagermedalje, og noen av spillerne insisterte også på å få klem av generalsekretæren som delte ut premien til hver enkelt deltager. I singleklassen ble de tre beste spillerne nevnt spesielt: 3. plass til Morten Kvarme, andreplass til Aleksander Sandaker  –  begge fra Drammen, mens Steve Våla fra Glåmdal ble best individuelt. Men alle spillerne var vinnere, det er ingen tvil om! Som det stod på spilledrakten til ett av lagene: «Vi vil  –  vi kan».

I lagkonkurransen ble det for første gang delt ut en vandrepremie: en flott bamse, ikledd NBF-skjorte. Bamsen ble med tilbake til Drammen denne gangen, men Nordstrand, Kongsberg og Glåmdal  –  som tok plassene bak Drammen i denne rekkefølgen  –  har helt sikkert skumle «kidnappingsplaner» av bamsen neste gang det blir turnering!

NBF takker alle spillere og foresatte/støtteapparat for en flott turnering  –  dette er noe av det morsomste og mest meningsfulle Bowlingforbundet er med på. Stor honnør også til arrangøren Oslo Bowlingkrets; intet arrangement lar seg gjennomføre på en så fin måte uten en dedikert arrangør. NBF ønsker alle involverte en riktig god jul  –  og så regner vi alle med en ny turnering i løpet av vinter/vår 2019!